VAD ÄR DET SOM GÖR MIN MÅLERIFABRIK ANNORLUNDA?

När vi upptäckte denna hobby var det kärlek vid första ögonkastet. Från och med då bestod varje kväll av att måla fram till sent på kvällen. Den frid och den avstressande effekt som måleriet ger dig är unik. Till en början började vi med små projekt, men ju större missbruket blev, desto större projekt blev det.

Vi ville dela denna fantastiska hobby med fler människor. Därför har vi samlat de vackraste målningarna speciellt för dig och gjort dem tillgängliga i vår butik.

Teamet på My Painting Factory består av fanatiska målare och vi har testat alla produkter i vår butik med stort nöje. Våra produkter utmärker sig genom högkvalitativ canvas, ljusa och levande färger och utmärkt färg.

Föredrar du en målning från ditt eget foto?

Vårt expertteam för målning på nummer ser alltid till att den vackraste delen av ditt foto används för att ta fram en vacker duk av ditt eget foto.

Förutom att vi står för kvalitet erbjuder vi våra produkter till konkurrenskraftiga priser. Om du inte är nöjd med din produkt kan du returnera den 14 dagar efter mottagandet.
  • Fri eller försäkrad frakt
  • Returnering inom 14 dagar
  • Den bästa servicen 7 dagar i veckan
Och när du är klar? Då har du en ljus, lysande, färgglad målning som lyser upp vilket rum som helst.

Oavsett om du gör en målning för dig själv eller som gåva till vänner eller familj kommer du alltid att vara stolt över att visa upp en My Painting Factory-skapelse.